Furniture-Livingroom

Servicii oferite de firma Mobi Design Valcea SRL.D

Building extensions
Amenajari interioare
Instalatii sanitare
Instalatii electrice
Constructii Civile si Industriale
Placari
Si multe alte servicii.....

 

Telefon

0768514295

 

Amenajari interioare

Ambientul interior nu este un conglomerat de mobila ci mai degraba o combinatie delicata de draperii si perdele, de stofe, tapiterii, mobilier si vopsele decorative pentru pereti, tapet si perne decorative, obiecte de arta si tot ce tine de amenajarea unei locuinte .


1111

Instalatii Sanitare

Cu o vechime de peste 10 ani in domeniul instalatiilor termice si sanitare societatea noastra va pune la dispozitie o gama larga de servicii si produse, cum ar fi: instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii aer conditionat. Detinem echipamente profesionale si instalatori calificati pentru a oferi lucrari de calitate in timp scurt si la preturi accesibile.

 

 

1111

Instalatii Electrice

Orice imobil are nevoie de instalatii electrice de calitate.Fie ca este vorba depre case, vile, ansambluri rezidentiale sau spatii comerciale, va oferim posibilitatea de a apela la echipa de instalatori, pentru orice tip de proiect care implica instalarea de echipamente electrice, de ultima generatie si care sa va fie de folos pentru o perioada de timp indelungata.

 


1111